Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Agenda d’activitats

Cercador

Menú

L'Art és un joc al Museu Abelló. Concurs "Dóna color a la subseu olímpica de Mollet"

14/06/2017

Organitza

Museu Abelló

Data de finalització:

23/07/2017

Lloc

Museu Abelló


 A partir de la fotografia del Camp de Tir Olímpic, pinta un quadre a l'estil de Joan Abelló.


 
 
Tot coincidint amb el 25è aniversari de la celebració de les olimpíades de Barcelona, el Museu Abelló presenta l'exposició Abelló, art olímpic. Es tracta d'una col·lecció de pintures del pintor molletà Joan Abelló sobre les diferents subseus i instal·lacions que van acollir els Jocs Olímpics de Barcelona'92.
 
Com a dada curiosa, sorprèn el fet que Abelló mai no va arribar a fer la pintura corresponent a la subseu de Mollet, que va acollir la competició de Tir Olímpic. Per això, proposem un concurs per escollir la millor pintura de la instal·lació olímpica de Mollet, seguint l'estil de Joan Abelló.
 
Inscripció
La inscripció és gratuïta. Per participar cal adreçar-se al Museu Abelló, que lliurarà a cada participant una làmina amb el dibuix del Camp de Tir Olímpic en blanc i negre. Els participants l'hauran d'acolorir pel damunt, tot imitant els colors i l'estil de Joan Abelló. 
També es pot obtenir la làmina per pintar al web del Museu (www.museuabello.cat).
 
Categories
Diferents categories, segons l'edat dels participants.
 
INFANTIL
Categoria A: de 3 a 6 anys
Categoria B: de 7 a 10 anys
Categoria C: d'11 a 15 anys
 
ADULTS
Categoria D: a partir de 16 anys
 
Premi
El premi per a les categories infantils serà un lot de productes i materials de pintura, adaptat a l'edat de cada categoria, i dues entrades per visitar el Museu Abelló.
 
Per a la categoria d'adults, el premi serà un lot de productes del Museu Abelló (bossa, tassa, llibreta) i dues entrades per visitar la Casa del Pintor.
 
Termini
Les pintures s'han de lliurar a la recepció del Museu fins el diumenge 23 de juliol.
Museu Abelló
Berenguer III, 122
93 544 50 99
museuabello@molletvalles.cat 
Et proposem que pintis el camp de tir com si es tractés d'un quadre d'Abelló.
 
Veredicte
Els guanyadors es faran públics a través de les xarxes socials del Museu Abelló el dimarts 25 de juliol, tot coincidint amb el dia en què es van inaugurar oficialment els JJOO de Barcelona'92.
 
La participació al concurs suposa l'acceptació de les bases i autoritza el Museu Abelló a difondre i/o exposar el dibuix que participa al concurs.
 
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès