Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Agenda d’activitats

Cercador

Menú

L'Aparador del Museu: "Estació Temporal de Rec", de Lara Fluxà

15/06/2017

Organitza

Museu Abelló

Lloc

Museu Abelló


Estació Temporal de Rec, de Lara Fluxà, gira a l'entorn de l'estreta relació entre Mollet i l'aigua.El fèrtil territori de la ciutat, amb la proximitat al riu Besòs i la història lligada a l'agricultura i a la gestió pública de l'aigua, és l'eix que utilitza l'artista Lara Fluxà per proposar un procés que es farà visible a l'espai de L'Aparador durant els propers mesos (de juny a setembre). L'artista proposa l'accés a l'aigua del Museu Abelló per regar les plantes dels veïns que, especialment durant el mes d'agost, pateixen l'absència dels seus cuidadors.


Lara Fluxà (Palma, 1985) és artista resident a Experimentem amb l'ART i a Hangar. Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, ha cursat un màster en Produccions Artístiques i Recerca en aquest mateix centre. L'aigua és un element comú en la seva pràctica artística, ja que porta implícita una forta càrrega poètica, política i física. Amb ella reflexiona entorn de com el seu aspecte cristal·lí emmascara problemàtiques ecològiques, així com la consciència de risc que desperta un element que es percep pur i confiable. Explora també com uns determinats interessos econòmics en la seva gestió prevalen per sobre d'ecosistemes i territoris. Ha exposat al Centre Lo Pati d'Amposta, al Casal Solleric de Palma, al Museu d'Art Contemporani Es Baluard de Mallorca, a la galeria Hilvaria Studio's de Tilburg i a la galeria MUU Kaapeli d'Hèlsinki, entre altres.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès