Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Talls de circulació

Diverses afectacions de trànsit

- 28 de març: Amb motiu d'obres de reparació de d'una reixa del clavegueram
- 29 de març: Amb motiu d'obres de reparació d'una façana
- 29 i 30 de març: Amb motiu d'obres de millora de desperfectes a la calçada


 • Dimarts 28 de març de 9.30 h a 15 h a l' Av. Rívoli (entre Pablo Picasso i Av. del Parc) en els dos sentits de la marxa.
  El trànsit i el servei de transport públic interurbà es desviarà per Gaudí - Enric Morera - Granollers - Av. del Parc
   
 • Dimecres 29 de març al C. Antònia Canet (entre Gaietà Vinzia i Francesc Cambó) de les 9.30 a les 17.30 hores.Els veïns del carrer Francesc Cambó podran accedir als seus habitatges pel carrer Granada ja que es retirarà la pilona

 

 • Dimecres 29 de març de 8 a 20 hores. Passeig de Ronda (carril direcció Estació Renfe Parets). Els treballs seran a les cruïlles amb Miguel de Unamuno i amb Santiago Rossinyol de 8 a 20 hores.Es tallarà al trànsit el Passeig de Ronda des de la cruïlla amb Juan Ramon Jiménez. El trànsit es desviarà pel passeig de la Ribera de Parets. Els veïns podran accedir als seus domicilis per Juan Ramon Jiménez.
  El transport públic interurbà es desviarà i circularà per la C-17. Es posaran cartells a les parades afectades
   
 • Dijous 30 de març de 8 a 15 hores: Av. Rívoli (entre Francesc Layret i Pl. Can Borrell) El tall només afectarà al carril direcció Pl. Borrell.  El trànsit es desviarà pel carrer Francesc Layret.
  El transport públic urbà i interurbà farà un itinerari alternatiu per Francesc Layret - Nicaragua - Gallecs - Rívoli. Es posaran cartells a les parades afectades


   

 Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2017 - Ajuntament de Mollet del Vallès