Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Serveis a Mollet Medi ambient Calendari Vila Florida 2016

Calendari Vila Florida 2016

Mollet del Vallès té més de 60 hectàrees de zones verdes, entre parcs, jardins i places repartides per tot el municipi. Si comptem els petits espais enjardinats situats en vies de comunicació i petits parterres de la via pública, la superfície supera les 80 ha. Volem conèixer quin és el teu espai verd favorit.

El passat mes de setembre, en el lliurament de premis de Viles Florides 2016, Mollet va rebre 4 Flors d'Honor, el màxim guardó donat fins ara. I la Rambla Pompeu Fabra va estar premiada amb el guardó de Millor Espai Públic Florit 2016. D'aquesta manera, Mollet es converteix en l'única ciutat catalana en rebre ambdues distincions.

Quin és el teu racó verd urbà favorit de Mollet? En tens fotografies?

Ens encantaria conèixer-lo i que tots els molletans i les molletanes també el puguin veure, per això ens agradaria que ens enviïs les teves fotografies.

De les imatges que ens envieu, les imatges seleccionades s'exposaran a la pantalla del Parc de les Pruneres durant l'any 2017 i es podran veure a les xarxes de l'Ajuntament amb el nom de l'autor.

Aquelles imatges que millor expressin l'esperit de Vila Florida, a més, s'inclouran en el calendari 2017 de l'Ajuntament.

Característiques de les fotografies
- Han de ser d?un espai natural o florit de Mollet del Vallès.
- S'ha d'indicar el nom de l'autor, el lloc i data de la fotografia.
- Si hi surten persones, cal tenir autorització de les persones que hi surten. I si son menors autorització del pare o la mare.
- No hi ha límit de fotografies per persona.
- Les fotografies es poden presentar en qualsevol format, especialment jpg i tiff.
- Han de ser fotografies d?alta resolució.
- Ens pots enviar les teves imatges al correu electrònic calendari2017@molletvalles.cat
- Data màxima per enviar les fotografies 6/11/2016.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2017 - Ajuntament de Mollet del Vallès