Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Serveis a Mollet Medi ambient Tractaments fitosanitaris

Tractaments fitosanitaris i herbicides

Les actuacions de control fitosanitari es fan a arbres, arbustos i vegetació amb l'objectiu de garantir la seguretat de les persones i animals domèstics, disminuir les molèsties als veïns, evitar les difusions de noves plagues i evitar danys als vegetals. 

Tots els mètodes de control es fan a partir d'un programa de gestió integrada de plagues i malalties (GIP) en el qual es prioritzen mètodes alternatius a la utilització de productes químics. Només en els casos estrictament necessaris s'apliquen tractaments químics, i en aquests casos, es fa adoptant totes les precaucions i les mesures adients perquè no hi hagi cap mena d'afectació a la població.

L'aplicació d'aquests tipus de tractaments està regulada pel Reial Decret 1311/2012 segons el qual s'estableix un marc d'actuació per un ús sostenible dels productes fitosanitaris i un protocol d'actuació municipal pel tractament d'aquests productes.

Abans d'actuar es fa un diagnòstic previ i cal una autorització per part dels tècnics. A partir d'aquí el treball es duu a terme per empreses inscrites als registres oficials corresponents i per personal amb carnet d'aplicador de productes fitosanitaris.
 

TRACTAMENTS FITOSANITARIS MUNICIPALS PREVISTOS

Data del tractament: 26 i 27 de juliol  de 2017
Horari del tractament: de 22.00 h a 06.00h

Plaga contra la qual s'efectua el tractament: Corythucca cilliata

Maquinària i mètode d'aplicació: Nissan L60 + Tiffone 90 cv

Lloc del tractament: C. D'AGRICULTURA, C. D'ÀLVAREZ DE CASTRO, AV. D' ANTONI GAUDÍ, PL. D'ANTONI SUÑÉ, C. D'ARCADI VIÑAS, RBLA. DE BALMES, C. DE BERENGUER III, AV. DE BURGOS, AV. DE CALDES DE MONTBUÍ, PL. DE CAN BORRELL, ROTONDA DE CAN BORRELL, C. DE CAN FLEQUER, AV. DE CAN MAGAROLA, C. DE CAN PACIÀ, PG DE CESC BAS, PL. DE FEDERICO GARCÍA LORCA, C. DEL FERROCARRIL, RBLA. DE FIVELLER, C. DE FRANCESC FERRER I GUÀRDIA, C. DE FRANCESC LAYRET, PL. DE FREDERICA MONTSENY, C. DE GALLECS, C. DE GRANOLLERS, C. DE JAUME COLL, PL. DE JOAN ABELLÓ, C. DE JOAN AMBROS I LLOREDA, C. DE JOAN MARAGALL, C. DE JUAN RAMÓN JIMÉNEZ, PL. DE LA LLUNA, PL. DE MARIA BLANCHARD, PL. DELS MERCADERS, C. DE LA METAL.LÚRGIA, PL. DE MONTSERRAT ROIG, C. DE NICARAGUA, PL. DE LA PALMERA, AV. DEL PARC, RBLA. DE POMPEU FABRA, PARC DE RAFAEL ALBERTI, AV. DE RAFAEL CASANOVA, PL. DELS RAMADERS, AV. DE RIVOLI, VIA DE RONDA, C. DE SABADELL, C. DE SALVADOR ESPRIU, C. DE SANT FRANCESC, C. DE SANT ROC, C. DE SANTIAGO TIFFON, C. DE LA UNIÓ, PL. DE VOLUNTARIS OLÍMPICS I PARALÍMPICS, AV. DE CAN PRAT, AV. DE LOURDES, CAMP DE FUTBOL GERMANS GONZALVO, PARC DE CAL MUSIC, PARC DE CAN MULÀ, CEMENTIRI, PARC DELS COLORS, PARC DE LLUÍS COMPANYS, ESCOLA SANT VICENÇ, ESCOLA JOAN SALVAT PAPASSEIT, ESCOLA MONTSENY, ESCOLA PRINCESA SOFIA, ESCOLA SANT JORDI

Nom comercial i número de registre dels productes que s'utilitzaran:  Eribea 16398

http://belchim.es/pdf/MSDS/Eribea_MSDS.pdf

INFORMACIÓ DE TRACTAMENT FITOSANITARI AUTORITZAT PER L'AJUNTAMENT

En aquest apartat s'informarà sobre aquells tractaments realitzats per tercers i autoritzats per l'Ajuntament. L'aplicació de productes fitosanitaris només es podrà realitzar, prèvia autorització de l'Ajuntament, per professionals assessorats. Si es compleixen els requisits, l'Ajuntament està obligat a autoritzar el tractament del sol·licitant, que se'n farà càrrec i haurà de presentar la informació que es requereix en el R.D 1311/2012, segons el qual s'estableix un marc d'actuació per un ús sostenible dels productes fitosanitaris.

 

 

 

 

 


Més informació

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2017 - Ajuntament de Mollet del Vallès