Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Agenda d’activitats

Mercat Vell

Mercat Vell
El 19 d’agost de 1949 es va inaugurar el Mercat Municipal, un edifici amb decoracions de maçoneria i esgrafiats al·legòrics al seu ús, obra de l'arquitecte Cases. Després d’anys de veure passar generacions de molletanes i molletans a comprar i vendre, el 27 de gener de 1996 va tancar com a mercat.

El 5 de febrer de 2005 es va recuperar per tornar-se a omplir de vida, transformat en un espai cívic i cultural per fer-hi actes de tot tipus (ball, teatre, concerts, sopars, etc.). Amb la rehabilitació es recupera part del patrimoni de la ciutat, de la seva identitat, del passat i a la vegada, creix la xarxa d’equipaments de la ciutat.

El Mercat Vell ha esdevingut un espai esperat i estimat per tothom, on dia a dia, les entitats i els ciutadans i ciutadanes de Mollet hi fan infinitat d’actes.

Adreça Plaça Prat de la Riba, 6

Telèfon 93 571 95 00Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès