Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Mollet, a través de la companyia d'enginyeria global Idneo, s'apropa a Silicon Valley

25/07/2017

Idneo, la companyia de serveis d'enginyeria especialitzada en el disseny, desenvolupament i fabricació de productes tecnològics d'alt valor afegit per als sectors de l'automoció, les tecnologies mèdiques, la internet de les coses i les smart solutions, ha escollit Mollet del Vallès per obrir la seva seu central. Les noves instal·lacions comptaran amb una inversió de 2 milions d'euros i tindran prop de 10.000 metres quadrats on en una primera fase s'instal·laran 250 treballadors que actualment estan a la planta de Viladecavalls.

Les projeccions són que la planta, que estarà situada al polígon industrial Can Magarola, estigui a ple rendiment al gener de l'any vinent i que en un termini de 5 anys facturi uns 75 milions d'euros, incloent la facturació indirecta de fabricació, donant feina a unes 500 persones.

Per l?alcalde de Mollet, Josep Monràs, "després de prop d'un any treballant amb Idneo per facilitar el seu aterratge a la ciutat, avui és un gran dia per a Mollet". Monràs també ha volgut destacar, d'una banda "el salt de qualitat i l'aposta que seguim fent des del punt de vista del coneixement, la innovació, la recerca i les noves tecnologies, tenint present que al nostre municipi ja comptem amb la presència d'altres destacades multinacionals en àmbits com ara la farmacologia i la química" i de l'altra, "seguir dedicant els nostres esforços a la creació d'una economia més tangible, a aquella que ens aporta la generació d'ocupació".   

De la seva banda, el Conseller Delegat d'Idneo, Raúl Lucas, ha agraït "a l'alcalde i a l'Ajuntament totes les facilitats que ens han donat i que, juntament amb d'altres factors, com la situació de Mollet i les instal·lacions que ens ofereix, han provocat que prenguem la decisió de traslladar la nostra seu central a aquesta ciutat". Lucas també ha recordat que "des del gener d'aquest any hem obert oficines a Silicon Valley, el que d'alguna manera unirà Mollet amb aquesta regió model d'èxit mundial, ja que des d'aquí creixerem i treballarem per clients de la costa oest dels Estats Units".

Idneo, és una companyia de serveis d'enginyeria que proporciona un ampli coneixement als seus clients a nivell mundial en les àrees del software, hadware, mecànica i certificacions oferint-los el desenvolupament, la validació i la fabricació de productes tecnològics de gran qualitat.
 

Imatge

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2017 - Ajuntament de Mollet del Vallès