Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

El projecte internacional "Esport per la Inclusió" es presenta a Mollet

13/11/2017

Del 15 al 17 de novembre, Mollet del Vallès, acollirà el Seminari Europeu "SPort for INclusion" (SPIN). Es tracta d'un projecte del que formen part Catalunya, les Illes Balears així com diferents regions de França i Itàlia i que té com a propòsit potenciar la cohesió ciutadana i evitar el risc de fractura social a través de l'esport. El seminari forma part del conjunt d'activitats que s'estan duent a terme al llarg d'aquest any amb motiu de la celebració de Mollet com a Ciutat Europea de l'Esport 2017.

Els objectius principals del projecte SPIN són:

  • Fomentar la inclusió de les persones nouvingudes a través de l'esport de base i l'esport per a tothom
  • Donar suport a la mobilitat dels voluntaris, entrenadors, educadors i personal d'entitats esportives sense afany de lucre
  • Compartir i difondre experiències sobre l'esport a Europa, donant prioritat a esport de base i popular.

L'acte d'obertura del seminari anirà a càrrec de l'alcalde de Mollet i responsable de l'àrea d'Esports, Josep Monràs, Josep Ginesta, Secretari General del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i Jaume Domingo, President de la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC), entre d'altres.
 


Document relacionat

Programa Programa (362 Kb)


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès