Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Continuen les obres de millora de l'estació de Santa Rosa

21/07/2017

A partir de la setmana vinent, les obres de millora que s'estan efectuant a l'estació de Santa Rosa també es faran en horari diürn i també nocturn. Aquestes actuacions de millora, que properament també es faran a l'estació de Mollet - Sant Fost, són fruit del compromís adquirit per Renfe amb l'Ajuntament de Mollet després de la reunió que en el seu moment van mantenir l'alcalde Josep Monràs i el director de Rodalies de Catalunya, Félix Martín.

Segons ha confirmat ADIF, a partir del dilluns 24 de juliol, durant dues setmanes, els treballs es realitzaran en horari nocturn. En aquesta fase, el treballs es realitzen a les andanes, i per seguretat, s'han de realitzar de nit, que és quan no hi ha circulació de trens.

Aquestes obres complementen les que van començar el mes d'abril, en aquest cas a l'aparcament de l'estació. Justament, també el dilluns 24, s'obre al públic el tram d'estacionament de RENFE Santa Rosa que ha quedat lliure amb les obres.

En concret, les actuacions permetran millorar notablement l'accessibilitat d'aquesta estació ferroviària són:

  • Construcció d'un pas inferior amb ascensors a ambdues andanes
  • Recreixement de les andanes i prolongació fins a 200 metres, el que possibilitarà l'accés al tren des de l'andana. També s'eixamplarà l'andana central 
  • Substitució de la il·luminació a les andanes
  • Instal·lació de noves marquesines als accessos als ascensors i a les escales
  • Implantació de paviment podotàctil per guiar l'encaminament fins als ascensors i escales de pas inferior
  • Eliminació del pas de vies  


 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2017 - Ajuntament de Mollet del Vallès