Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

El 13 de setembre comencen les inscripcions de les Activitats, Cursos i Tallers 2017-2018 de l'Ajuntament de Mollet

08/09/2017

El consistori molletà, amb la col·laboració de diverses entitats ciutadanes, ha organitzat un any més la programació de les Activitats, Cursos i Tallers per a la temporada 2017-2018, que es faran als centres cívics, culturals, esportius, de gent gran i de dona de Mollet del Vallès.

La programació és molt extensa i completa, inclou tot tipus de disciplines, interessos, habilitats... i hi ha activitats específiques per a públics diversos. Es divideix en dos quadrimestres: el primer comença el 2 d'octubre i s'acaba el 9 de febrer. El segon s'inicia el 12 de febrer i finalitza el 8 de juny.

Les persones interessades en participar en alguna de les activitats, cursos o tallers poden informar-se a través del web www.molletvalles.cat o consultar el diari que es pot trobar en els diferents equipaments municipals.

Activitats, Cursos i Tallers per a la Gent Gran: Inscripcions 13, 14 i 15 de setembre
Les inscripcions poden ser presencials a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament, de 15.30 a 19 h, o per internet, els mateixos dies i horaris. A partir del 18 de setembre, si queden places lliures, les inscripcions es faran de forma presencial a: L'Ateneu Gran, El Lledoner i a l'Espai Sant Jordi.

Cursos i Tallers als Centres Cívics, Culturals i de dona: Inscripcions 18 de setembre
Les inscripcions poden fer-se de manera presencial a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament, de 15.30 a 19h, o per internet a partir de les 15.30 h.
A partir del 19 de setembre, si queden places lliures es podran continuar les inscripcions a cada centre.

Les inscripcions de les activitats a la Biblioteca es faran a la mateixa Biblioteca la setmana anterior a l'activitat, excepte els tallers i cursos per a adults, que es faran en les dates que s'especifiquen en cada cas.

Programa Esportiu Mou-te!: Inscripcions 19 de setembre
Les inscripcions es poden fer presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament, de 8 a 18 h, o per internet en el mateix horari. Els cursos comencen el 2 d'octubre i s'acaben el 21 de juny.

En aquesta nova edició de les Activitats, Cursos i Tallers 2017-2018, l'Ajuntament donarà tanda per agafar número amb l'objectiu d'evitar aglomeracions i ordenar la cua. A partir de les 8 del matí dels dies que comencin les inscripcions, el consistori repartirà dos números per persona. Amb aquests números es podran fer les inscripcions a partir de les 15.30 h a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.

 


Document adjunt

Programa Programa  (4698 Kb)


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2017 - Ajuntament de Mollet del Vallès