Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L'Escola Joan Abelló promociona la lectura dels infants vinculada a l'èxit educatiu en el marc del Pla educatiu d'entorn de Mollet

08/01/2018

Un any més, l'Ajuntament de Mollet del Vallès col·labora en el projecte LECXIT (Lectura per a l'Èxit Educatiu). El projecte es posa en marxa per iniciativa de l'Escola Joan Abelló, amb l'objectiu de promocionar la lectura i millorar la comprensió lectora i l'èxit educatiu dels infants amb l'ajut de voluntaris/àries.

El programa compta també amb el suport de l'AMPA del centre, del Departament d'Ensenyament, de la Fundació Jaume Bofill i de la Biblioteca de Can Mulà.

El programa LECXIT té per objectiu incrementar l'èxit educatiu dels infants a través del treball per a la millora de la seva comprensió lectora. Funciona gràcies a la col·laboració de voluntaris/àries que acompanyen els infants en la lectura amb una  tutoria individual per setmana.

Per ser-ho no cal cap formació específica, només cal saber llegir correctament en català i tenir predisposició per incidir en l'educació dels infants. Tot i així, rebran una formació abans d'iniciar les sessions de lectura tenint en compte que cal adaptar les activitats als interessos de cada infant per tal de fer una lectura agradable i establir una relació de confiança.

El Punt LECXIT s'iniciarà al llarg del mes de febrer a l'Escola Joan Abelló en horari extraescolar tots els dimarts, de 16.30h a 17.30h, a la mateixa escola.

Les persones interessades a participar com a voluntaris/àries, es poden adreçar a l'Escola Joan Abelló, a la biblioteca de Can Mulà o bé a l'institut Municipal d'Educació de l'Ajuntament de Mollet.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès