Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

El 4 de setembre comencen els retocs de l'ampliació de la vorera de l'avinguda de la Llibertat

29/08/2017

Les obres d'ampliació de la vorera de l'avinguda de la Llibertat, entre el carrer Berenguer III i el passatge de Sant Miquel, ja estan enllestides. Ara només hi falten la instal·lació de l?escomesa elèctrica del quiosc de l'ONCE i el trasllat de la cabina, la plantació de sis arbres i alguns ajustaments, que s'iniciaran el dilluns 4 de setembre.

A partir d'aquesta data, l'Ajuntament de Mollet del Vallès engegarà els retocs que havien quedat pendents un cop acabada l'ampliació d'un tram de la vorera de l'avinguda de la Llibertat. Les tasques pendents, com l'escomesa elèctrica del quiosc de l'ONCE i el trasllat de la cabina o la plantació d'arbres, afectaran puntualment el trànsit.

 
Les obres d'ampliació de la vorera de l'avinguda de la Llibertat, entre el carrer Berenguer III i el passatge de Sant Miquel, van començar a mitjans de juny i estaven previstes al Pla de Mobilitat. Aquest tram de via es va obrir als vianants i a la circulació rodada per la Festa Major de Mollet.
 
En un altre projecte està previst fer tres plataformes a l'avinguda de la Llibertat i suprimir l'encaix de la parada d'autobús de la plaça de Joan Abelló. Les voreres quedaran al mateix nivell, cosa que millorarà l'accessibilitat.
 
Més obres a la ciutat
D'altra banda, els dies 4,5 i 6 de setembre, de les 8 a les 20 hores, es faran les obres de reasfaltat de l'avinguda de Burgos de Mollet del Vallès, entre la rotonda del Calderí i la rotonda de Badalona. Les obres es realitzaran per trams i es donarà pas alternatiu als vehicle. D'aquesta manera s'evitarà tallar la circulació de vehicles.

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2017 - Ajuntament de Mollet del Vallès