Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

S'obren les inscripcions de les Activitats, Cursos i Tallers 2017-2018 de l'Ajuntament de Mollet

12/09/2017

Aquest dimecres 13 de setembre començaran les inscripcions de les Activitats, Cursos i Tallers. Les activitats adreçades a la Gent Gran seran les primeres en obrir els seu període d'inscripcions i, en aquest cas i per evitar aglomeracions, el consistori ha establert un sistema de tandes.

El consistori molletà, amb la col·laboració de diverses entitats ciutadanes, ha organitzat un any més la programació de les Activitats, Cursos i Tallers per a la temporada 2017-2018, que es faran als centres cívics, culturals, esportius, de gent gran i de dona de Mollet del Vallès.

La programació és molt extensa i completa, inclou tot tipus de disciplines, interessos i habilitats i hi ha activitats específiques per a públics diversos. Es divideix en dos quadrimestres: el primer començarà el 2 d'octubre i s'acabarà el 9 de febrer. El segon s'iniciarà el 12 de febrer i finalitzarà el 8 de juny.

Les persones interessades en participar en alguna de les activitats, cursos o tallers poden informar-se a través del web www.molletvalles.cat o consultar el diari que es pot trobar en els diferents equipaments municipals.

Activitats, Cursos i Tallers per a la Gent Gran: Inscripcions 13, 14 i 15 de setembre
Les inscripcions podran ser presencials a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament, de 15.30 a 19 h, o per internet, els mateixos dies i horaris. A partir del 18 de setembre, i si queden places lliures, les inscripcions es faran de forma presencial a: L'Ateneu Gran, El Lledoner i a l'Espai Sant Jordi.

Per a les activitats per a la Gent Gran, i amb l'objectiu d'evitar aglomeracions, l'Ajuntament donarà número a partir de les 8 del matí per tal d'ordenar la cua d'obtenció del número definitiu, que es donarà a les 15.30 h.

Cursos i Tallers als Centres Cívics, Culturals i de dona: Inscripcions 18 de setembre
Les inscripcions podran fer-se de manera presencial a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament, de 15.30 a 19h, o per internet a partir de les 15.30 h.
A partir del 19 de setembre, i si queden places lliures, es podran continuar les inscripcions a cada centre.

Les inscripcions de les activitats a la Biblioteca es faran a la mateixa Biblioteca la setmana anterior a l'activitat, excepte els tallers i cursos per a adults, que es faran en les dates que s?especifiquen en cada cas.

Programa Esportiu Mou-te!: Inscripcions 19 de setembre
Les inscripcions es podran fer presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament, de 8 a 18 h, o per internet en el mateix horari. Els cursos començaran el 2 d'octubre i s'acabaran el 21 de juny.


 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2017 - Ajuntament de Mollet del Vallès