Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

25a Trobada de Catifes de Flors de Corpus a Mollet

12/06/2017

Diverses entitats de Mollet del Vallès van encatifar la Rambla ahir diumenge 11 de juny amb motiu de la celebració del Corpus. La trobada la va encapçalar una vegada més El Casal, que va impulsar la mostra a la ciutat fa vint-i-cinc anys i que enguany hi va incorporar la tradició de l'ou com balla.

Les catifes de flors van guarnir la Rambla de Mollet del Vallès tot el diumenge. Diverses entitats molletanes van fer les seves catifes florejades, que la ciutadania va poder contemplar des de les set del matí fins a les vuit del vespre.

La trobada es va acabar a aquesta hora quan la colla del Ball de Gitanes i l'Esbart Dansaire van desfer-les ballant-hi al damunt. La mostra també va estar acompanyada per les puntaires, que aquest any ha arribat a les 22a edició.

Una de les catifes que es van exposar va ser la del Servei Català de Mollet, amb la qual va començar a celebrar els seus 30 anys d'existència. Dijous que ve 15 de juny, El Casal farà una altra catifa de flors a l'església de Sant Vicenç de Mollet.
 

Imatge

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès