Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L'Ajuntament intensifica la neteja de contenidors

20/07/2017

Davant l'augment de les temperatures, i amb el propòsit de potenciar la higiene i minimitzar els efectes que provoquen les males olors, l'Ajuntament de Mollet del Vallès està intensificant la neteja dels contenidors de la ciutat.

La neteja es fa tant a l'exterior dels contenidors i l'àrea que ocupen, amb aigua a pressió i sabó, com a l'interior, amb productes ambientadors i destructors d'olors. 

Pel que fa als contenidors de recollida de fracció orgànica (FORM), s'ha iniciat el procés de canviar-los per uns de nous i portar els antics a un magatzem municipal on es netegen a mà amb aigua a pressió i desincrustant per tal de deixar-los en perfecte estat. D'aquesta manera es poden reparar o destriar els que poden seguir donant servei i els que ja s'han de retirar. 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2017 - Ajuntament de Mollet del Vallès