Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Acord de condicions per al personal funcionari de l'Ajuntament per al període 2017 - 2020

13/07/2017

Aquesta setmana s'ha signat l'acord de condicions del personal funcionari de l'Ajuntament de Mollet del Vallès entre el mateix consistori i les tres forces sindicals que representen als treballadors. L'acord ha estat possible gràcies a la voluntat de consens de totes les parts implicades en el procés de negociació, el que el converteix en històric.

De fet, el document, ha estat acordat amb la UGT, CCOO i PLUS i ratificat en referèndum pel conjunt de treballadors i treballadores.

En línies generals, el text, recull les modificacions normatives que hi ha hagut en matèria de funció pública des de l'aprovació de l'anterior acord, s'han incorporat noves regulacions pel que fa a les condicions de prestació de serveis per fer front a les necessitats de la ciutat i s'han incrementat els recursos destinats a formació del personal.

Tot plegat, respectant els límits pressupostaris actuals i la normativa vigent.

A partir d'aquí, el text es posarà a aprovació en el Ple d'aquest mes de juliol perquè pugui entrar en vigor.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2017 - Ajuntament de Mollet del Vallès