Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L'Ajuntament fa entrega dels carnets als voluntaris de Protecció Civil

05/07/2017

L'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, el regidor de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Josep Mª Garzón, i el sotsinspector en cap de la Policia Municipal, José Francisco Muñoz, han fet entrega dels carnets acreditatius als membre que formen part de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Mollet del Vallès.

Durant l'entrega dels carnets, l'alcalde Monràs els ha volgut donar "les gràcies per la vostra feina i el vostre altruisme. Sens dubte sou un exemple a seguir per molts ciutadans i ciutadanes de Mollet".

Monràs ha afegit que "des del l'agraïment, us demanem que seguiu col·laborant amb la ciutat, ja que les ciutats també es construeixen des del voluntariat i des de la tasca desinteressada d'aquells que procuren el bé dels altres, com vosaltres poseu de manifest".

L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Mollet del Vallès col·labora amb l'administració municipal en tasques de protecció i impulsa la participació ciutadana en temes de prevenció i sensibilització de riscos. 

 

Imatge

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2017 - Ajuntament de Mollet del Vallès