Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Actuacions a l'Av. Llibertat per prioritzar la mobilitat dels vianants

13/06/2017

El proper dimecres 14 de juny començaran les tasques d'ampliació de la vorera de l'Av. Llibertat. Es tracta d'una actuació prevista al Pla de Mobilitat amb l'objectiu de prioritzar la circulació dels vianants.

Les obres es dividiran en dues fases. La primera, del 14 de juny al 9 de juliol, a l'Av. Llibertat entre Berenguer III i la Plaça Joan Abelló, i la segona, del 10 al 14 de juliol, a Berenguer III entre l'Av. Llibertat i el carrer Burgos.

En aquesta segona fase s'incorporarà un pas de vianants elevat a Berenguer III que farà de vorera continua amb la vorera de l'Av. Llibertat.

L'Actuació també permetrà millorar la connexió entre el centre històric de la ciutat amb l'espai de l'illa, un àrea amb molta concurrència de vianants.  

Pel que fa la coincidència de les obres amb els dies del mercat setmanal, les parades ubicades a l'Av. Llibertat es traslladaran al carrer Anselm Clavé, entre els carrers La Pau i Ramon Casas.  

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès