Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L'art, a través dels ulls de refugiats, arriba a Mollet

08/11/2016

L'exposició itinerant "Passatgers, l'art a través dels ulls dels refugiats" ja es pot visitar al Centre Cultural la Marineta fins el proper 24 de novembre. L'exposició està organitzada per voluntaris independents que s'han desplaçat fins als camps de refugiats de Ritsona i Oinofyta, a Grècia, i és una mirada de la gent que s'ha vist forçada a abandonar els seus països buscant una vida millor.

L'exposició Passatgers pretén ser un apropament a la situació de crisi que viuen els refugiats a Europa a través dels ulls de persones que cerquen seguretat entre les nostres fronteres.

Es tracta d'un recull de dibuixos i pintures fetes, sobretot, pels refugiats sirians i iraquians que malviuen a Grècia, i de fotografies preses per voluntaris.

La mostra està organitzada per un grup de voluntaris independents, com és el cas de la molletana Laura, que s'han desplaçat fins aquests camps per ajudar i, alhora, sensibilitzar i fer visible la situació que estan vivint aquestes persones.

La inauguració oficial de la mostra serà el proper divendres dia 11 a les 18h.

L'entrada és gratuïta amb la possibilitat de fer donacions que aniran destinades a atenuar la situació en la que viuen aquests refugiats. 
 

Imatge Imatge

Document relacionat

Cartell Cartell (1128 Kb)


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès