Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar su experiencia como usuario mientras se navega. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración de su navegador u obtener más información de la política de cookies.
Accepto
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

L'Ajuntament porta la fibra òptica als Polígons d'Activitat Econòmica

17/07/2017

Arran de l'acord que ha provocat el procés participatiu en el que hi han pres part empreses, propietaris, l'Agrupació d'Industrials del Baix Vallès i diferents agents socials, l'Ajuntament de Mollet durà a terme un seguit d'actuacions que responen a una de les prioritats del Pla de Millora dels Polígons d'Activitat Econòmica. Fruit d'aquest conveni de col·laboració, l'Ajuntament invertirà 80.000 euros.

Les actuacions que es faran en el que resta d'any son complementar la implantació de fibra òptica als polígons de Can Magarola, Can Prat i Can Prat Sud. En concret, s'instal·laran 1.700 metres lineals d'estesa de fibra amb micro rasses.

D'altres actuacions comporten la col·locació de diversos reductors de velocitat en diferents espais dels mateixos polígons.
 


Plaza Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2017 - Ayuntamiento de Mollet del Vallès