Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar su experiencia como usuario mientras se navega. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración de su navegador u obtener más información de la política de cookies.
Accepto
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

S'obre un nou servei d'assessorament sobre les clàusules abusives a les hipoteques

11/10/2017

Des d'aquest dimarts, l'Oficina Municipal d'Informació (OMIC) de l'Ajuntament de Mollet del Vallès ofereix un nou servei d'assessorament jurídic per a les persones afectades per la presència de clàusules abusives en els seus préstecs hipotecaris.

L'assessorament s'oferirà cada dimarts, de 9.30 a 13.30 h, a les dependències d'atenció ciutadana de l'Ajuntament de Mollet del Vallès (Plaça Major, 1). Per accedir al nou servei s'ha de demanar cita prèvia trucant al telèfon 93 571 95 00 (extensió 9828), adreçant-se a l'OMIC o enviant un correu electrònic a omic@molletvalles.cat

El nou servei resoldrà dubtes sobre les respostes de les entitats bancàries i assessorarà les persones que tinguin la intenció d'utilitzar la via judicial, sempre que sigui justificada. També informarà de la possibilitat d'acollir-se a la justícia gratuïta a l'hora de fer la reclamació.

Aquesta iniciativa s'ofereix gràcies a un conveni de col·laboració del Servei de Suport a les Polítiques de Consum de la Diputació de Barcelona i del Col·legi d'Advocats de Granollers.

 


Plaza Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2017 - Ayuntamiento de Mollet del Vallès