Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

A partir del 12 de setembre, la nova línia de bus exprés connectarà Mollet amb Barcelona

08/09/2017

L'alcalde de Mollet, Josep Monràs, i el secretari d'Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Ricard Font, han presentat avui la nova línia e21, que gairebé doblarà l'oferta actual d'expedicions i que gestionarà l'empresa Sagalés.

El dimecres 12 de setembre es posarà en marxa la nova línia de bus exprés que connectarà Mollet del Vallès amb Barcelona (Sagrera), que millorarà les prestacions i la freqüència de pas entre les dues ciutats, sobretot a les hores punta. La freqüència directa serà cada 20 minuts de Mollet a Barcelona i a la inversa.

El nou servei incorporarà 17 noves expedicions en sentit Barcelona i 17 més en sentit Mollet els dies feiners de dilluns a divendres, excepte el mes d'agost. En total s?oferiran 63 expedicions, gairebé el doble de l'actual.

La nova línia de bus exprés Mollet-Barcelona permetrà un alt grau d'intermodalitat amb altres mitjans de transports com el tren, metro, autobusos urbans, altres línies interurbanes, tramvia o bicing. Aquest servei formarà part del sistema d'integració tarifària

L'alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha agraït públicament al departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat i a l'empresa Sagalés "la voluntat de voler resoldre sempre totes les necessitats de Mollet". Monràs ha destacat que aquesta "mobilitat reforça el moviment econòmic a la ciutat i potencia que empreses com Idneo consolidin els seus projectes empresarials al municipi, i enforteix també la capitalitat de Mollet al Baix Vallès". Josep Monràs ha afegit que "és imprescindible tenir un bon sistema de transport públic per penalitzar el transport privat i disminuir així els nivells de contaminació atmosfèrica".

En aquest sentit, el secretari d'Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Ricard Font, ha remarcat que un dels objectius és "millorar la qualitat de l'aire l'àrea metropolitana de Barcelona, que inclou els dos vallesos i per tant Mollet".

Per la seva banda, el Conseller Delegat de Sagalés, Ramon Sagalés, ha explicat que els autobusos d'aquesta línia ?estan adaptats per a les persones amb mobilitat reduïda i que tenen connexió Wi-Fi".

Les rotondes

L'alcalde Josep Monràs ha explicat també que la Generalitat s'ha compromès a descongestionar el trànsit a les rotondes del Decathlon i dels Mossos d'Esquadra "d'aquí a finals d'any". Les dues rotondes són competència del Govern.
 

Imatge Imatge

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2017 - Ajuntament de Mollet del Vallès