Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

S'entreguen els premis Compartir la Festa Major !

07/09/2017

El regidor de Joventut i Projectes Europeus, Raúl Broto, ha estat l'encarregat de dur a terme el sorteig del procés participatiu Comparteix la Festa Major ! en el qual hi han participat prop de 50 molletans i molletanes. Els premis eren un viatge a Berlín per a un jove molletà amb acompanyant, que ha guanyat Andrea M., i un abonament per a dues persones per la temporada de teatre municipal que ha guanyat Mónica S.

Aquests premis estaven convocats al web participatiu https://cat.step.green/ des d'inicis d'agost i corresponien a un viatge per a un jove molletà de 18 a 29 anys, amb acompanyament, a Berlin per participar el 7 i el 8 de desembre a la trobada europea Joves i Participació Europea. El futur és ara, i un abonament doble de temporada per al teatre municipal de Can Gomà.

L'objectiu era compartir i fer públic un comentari, una imatge o un vídeo d'aquesta Festa Major a través del web participatiu.

Després del sorteig públic i obert, els premiats han estat Andrea M., pel que fa el viatge a Berlín, i Mónica S., pel que fa l'abonament de teatre
 

Imatge

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2017 - Ajuntament de Mollet del Vallès