Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

La Festa Major de Mollet se celebra a mig gas pels atemptats a Barcelona i a Cambrils

24/08/2017

El Piromusical, el Ball amb l'Orquestra Internacional Meravella, el Ball del Fanalet i el concert de Siniestro Total han tancat la passada matinada la Festa Major de Mollet del Vallès, suspesa durant tres dies pels atacs terroristes a Barcelona i a Cambrils.

L'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, agraeix a tota la ciutadania la col·laboració i comprensió davant la situació excepcional viscuda els darrers dies arran dels atemptats.

L'Ajuntament de Mollet del Vallès i la vintena d'entitats molletanes que col·laboren amb la Festa Major van decidir suspendre els actes organitzats pels dies 18, 19 i 20 d'agost com a mostra de condol i solidaritat amb les víctimes dels atemptats terroristes a Barcelona i a Cambrils i també com a mesura de seguretat. L'única activitat que es va mantenir va ser la capta de sang que es va fer dissabte al Mercat Vell i que va aplegar més donants que mai: 397 persones van anar a donar sang, gairebé el doble que durant la capta de 2017, i 89 ciutadans i ciutadanes ho van fer per primera vegada.
 
L'alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha agraït a la vintena d'entitats implicades amb la festa i a la resta de la població la col·laboració i comprensió després que es decidís suspendre una part de la Festa Major, coincidit amb els tres dies de dol decretats per la Generalitat.
 
Monràs també ha destacat la resposta ciutadana de respectar els conselles i les mesures excepcionals de seguretat que es van posar en marxa a causa dels atemptats i que van estar coordinades pels Mossos d'Esquadra i per la Policia Municipal. L'alcalde Monràs ha agraït als membres de Protecció Civil, dels serveis sanitaris i als tècnics i personal de l'Ajuntament la feina feta durant els dos dies que es va reprendre la Festa Major i que es va desenvolupat "amb normalitat, amb tranquil·litat, sense incidents".
 
La Festa Major de Mollet del Vallès va començar el 15 d'agost, amb els actes organitzats per l'Ajuntament, les colles de Morats i Torrats i la vintena d'entitats implicades, es va suspendre els dies 18,19 i 20 pels atacs terroristes, i es va reprendre els dies 21 i 22 amb les activitats previstes que, segons la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Mollet, Mercè Pérez Piedrafita, van fer gaudir a un "gran nombre de molletans i molletanes".

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2017 - Ajuntament de Mollet del Vallès