Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

El Museu Abelló acull l'exposició Intimitats. La roba interior dels segles XIX a XXI

13/09/2017

El proper dijous 21 de setembre, el Museu Abelló inaugurarà l'exposició Intimitats. La roba interior dels segles XIX a XXI. La mostra fa un viatge a través de més de dos segles d'història de la mà de la roba interior, que ha viscut una autèntica revolució en un context de canvis profunds en els costums, l'economia, la tecnologia, la moral o l'estètica.

Més d'un centenar de peces femenines i masculines que ens descobriran l'evolució de peces encara habituals (calces, calçotets, mitges, combinacions...), però també d'altres que han caigut en desús però van tenir un paper fonamental en el vestuari dels nostres avis (lligacames masculines, cinturó sanitari o draps higiènics). Intimitats també incorpora embolcalls i elements gràfics relacionats amb la roba interior, així com un ampli recull d'imatges que es podran veure en format digital a través de diverses pantalles.

Es tracta d'una exposició itinerant organitzada per l'Oficina de Patrimoni Cultural de l'Àrea de Presidència de la Diputació de Barcelona i el Museu de Badalona. Les peces provénen del fons del Museu de Badalona, del Museu Tomàs Balvey de Cardedeu i de col·leccions particulars. La mostra es podrà visitar fins al 3 de desembre.
 


Més informació

Intimitats al Museu Abelló


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2017 - Ajuntament de Mollet del Vallès