Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L'Ajuntament de Mollet destina 100.000 euros a obres de reparació i millora a les escoles

04/09/2017

Com és habitual, l'Ajuntament de Mollet del Vallès ha aprofitat les vacances escolars per fer obres de reparació, adequació i millora als centres educatius públics. Enguany s'han destinat 100.000 euros i s'han fet més de 20 actuacions a un total de 10 centres.

Al llarg del curs, i durant les vacances d'estiu, s'han fet una sèrie d'actuacions als centres educatius públics amb l'objectiu de millorar la seva funcionalitat, el dia a dia dels centres i garantir que el nou curs 2017-2018 comenci amb total normalitat.

D'entre els diferents treballs realitzats, destaca la construcció d'un sistema de drenatge al pati d'educació infantil, l'actuació en el clavegueram a l'edifici de direcció i la retirada de l'armari de la bomba del pati a l'escola Sant Vicenç; la construcció d'un sistema de drenatge al pati d'educació infantil i la reparació d'esquerdes a l'escola Joan Abelló; la millora dels vestuaris i l'arranjament i renovació dels lavabos de la planta baixa a la Salvat Papasseit; l'aïllament del sostre dels lavabos i l'arranjament de l'aula de psicomotricitat a Col·legis Nous; actuació al pati per evitar embassaments a Can Besora; la substitució de vidrieres fixes per portes d'emergència a Cal Músic i l'adequació de la sala d'informàtica i millores al jardí del Centre de Formació d'Adults.

Així mateix, també s'han pintat diferents zones a les escoles Can Besora, Joan Abelló, Col·legis Nous, Salvat Papasseit, Federico Garcia Lorca, Cal Músic, Escola del Bosc, Montseny, Sant Vicenç.

D'altra banda, la Generalitat ha dut a terme la primera fase de reparació d'una deficiència detectada a l'escola Federico García Lorca en el moment de pintar, per tal que les classes puguin iniciar-se amb normalitat el proper dia 12.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2017 - Ajuntament de Mollet del Vallès