Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L'Ajuntament informa

11/07/2017

Respecte les informacions que han manifestat els grups municipals d'Ara Mollet-ERC-Mes i Canviem Mollet referent a la parcel·la adjudicada a una botiga esportiva per part de l'empresa municipal Mollet Impulsa, el govern municipal vol aclarir els aspectes següents:

  • És cert que hi havia dos licitadors en el concurs: una empresa esportiva i un promotor immobiliari, però en cap cas l'empresa de la que es parla.

 

  • És cert que l'oferta del promotor immobiliari era superior a la de la empresa esportiva, però no donava cap garantia de generació d'activitat econòmica i, per descomptat, tampoc de creació de llocs de treball, aspectes que sí garantia l'oferta escollida.

 

  • Per aquest motiu, l'Ajuntament va apostar  per la creació de llocs de treball i no per la promoció immobiliària. El govern de la ciutat lamenta que els grups d'Ara Mollet-ERC-Mes i Canviem Mollet posin més en valor negocis de caràcter especulatiu per davant de la creació de llocs de treball.

 

  • La immobiliària que va perdre el concurs, va presentar, legítimament, un primer recurs davant la justícia que va fallar a favor de Mollet Impulsa. Posteriorment, la immobiliària va presentar un segon recurs que ha guanyat parcialment. Així doncs, en cap cas, es planteja cap mena de mala praxis en el procés d'adjudicació.

 

  • Davant aquest segon recurs, l'Ajuntament va posar novament per davant els interessos dels molletans i molletanes i la creació d'ocupació front els interessos específics i econòmics. Per aquest motiu, s'ha presentat un recurs de cassació, tal i com es va informar als membres del Consell d'Administració de l'empresa municipal Mollet Impulsa el passat mes de març.


Per tot això el govern municipal:

  • Afirma amb rotunditat que els grups d'Ara Mollet-ERC-Mes i Canviem Mollet han tornat a enganyar a la ciutat perquè tota aquesta informació ja la tenien des del passat mes de març. En aquest sentit, es pregunta quin ha estat el motiu per no fer-ho públic en el seu moment.

 

  • Vol aclarir que, si la sentència s'hagués d'executar, la promotora immobiliària, tal i com consta a la mateixa sentència i a la documentació lliurada als membres del Consell d'Administració de Mollet Impulsa, no tindria dret a rebre cap indemnització econòmica.

 

  • L'equip de govern de la ciutat seguirà treballant per una gestió honesta, transparent; que no falsejarà la veritat i continuaran treballant per crear oportunitats per als ciutadans i ciutadanes de Mollet. 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2017 - Ajuntament de Mollet del Vallès