Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L'Ajuntament se suma a l'Alerta Feminista contra la violència masclista

16/06/2017

El dilluns 19 de juny, a les 12 del migdia, els moviments feministes de tot l'Estat Espanyol han convocat mobilitzacions a les places de tots els ajuntaments contra les retallades pressupostàries destinades a la lluita contra la violència masclista. L'Ajuntament de Mollet donarà suport a la iniciativa amb la lectura del manifest 19J Alerta Feminista que es farà davant del consistori.

Les mobilitzacions feministes als ajuntaments estan convocades pel dilluns 19 de juny, la setmana en què està previst que el Congrés discuteixi i aprovi els Pressupostos Generals de l'Estat per aquest any 2017.

Les organitzacions de dones exigeixen que l'assignació pressupostària de l'Estat Espanyol destinada a la igualtat entre homes i dones i a la lluita contra la violència masclista augmenti en 120 milions d'euros. En el cas de la Generalitat es demana que les partides deixin d'estar supeditades a la disponibilitat pressupostària ja que les vides de les dones s'han de garantir.

L'Ajuntament de Mollet del Vallès, com faran centenars de consistoris de tot l'estat, se sumarà a les reivindicacions d'aquest col·lectiu amb la lectura del manifest 19J Alerta Feminista el dilluns 19 de juny, a les 12 del migdia, a la plaça Major.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès