Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

El Museu Abelló presenta una nova exposició al Racó de l'Artista: "Ikigai", retrats de Muñoz Cervera

09/01/2018

Aquest divendres 12 de gener, s'inaugura nova exposició al Racó de l'Artista del Museu Abelló. Es tracta d'una col·lecció de retrats de personalitats conegudes a càrrec de Toni Muñoz Cervera, el qual ha viscut a Mollet durant molts anys i continua vinculat a la ciutat.

L'exposició es titula Ikigai, una expressió japonesa que defineix la idea de la felicitat de viure. Segons la tradició japonesa tothom té el seu Ikigai i descobrir-lo ens portarà a la felicitat. En aquesta sèrie de retrats, Muñoz Cervera es fixa en persones que semblen haver trobat el seu  Ikigai, ja sigui a través de la passió a la seva feina, la creativitat o la seva entrega als altres.

Ikigai es podrà visitar del 12 de gener fins a l'1 d'abril.

El Racó de l'Artista és un espai situat al vestíbul del Museu i destinat a l'obra d'artistes locals o vinculats amb la ciutat. L'entrada a les exposicions és lliure.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès