Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

La comunitat educativa de Mollet aixeca el teló del nou curs escolar

07/09/2017

La regidoria d'Educació de l'Ajuntament i la comunitat educativa de Mollet del Vallès han mantingut una trobada a l'IES Aiguaviva en un acte que ha servit per intercanviar sinergies davant l'imminent inici del curs escolar 2017 - 2018. L'acte d'inici de curs ha comptat amb la presència de l'exconseller d'Educació i Doctor en Filosofia Joan Manel del Pozo.

El regidor d'Educació, Raúl Broto, ha explicat que, amb aquest acte, l'Ajuntament de Mollet del Vallès "referma la seva voluntat de mantenir aquesta tradició de reconeixement a la comunitat educativa i als professors i professores de Mollet que, en definitiva, són els que mantenen la qualitat de l?educació a la nostra ciutat". Broto ha afegit que "aquest acte d'inici de curs també ens permet enriquir-nos intercanviant experiències i inquietuds". 

L'acte ha comptat amb la presència de l'exconseller d'Educació i Doctor en Filosofia Joan Manel del Pozo qui ha pronunciat la conferència titulada L'Educació, una eina carregada de futur. Segons del Pozo "estem en una època de canvis constants que ens avoquen a uns reptes inèdits fins ara, amb la qual cosa ens hem de preparar per afrontar aquest futur que ja estem vivint". Per a del Pozo, uns d'aquests reptes "serà saber compaginar la creació d'intel·ligència artificial amb la nostra capacitat d?autonomia, llibertat i saber posar les màquines a la nostra disposició".

El nou curs escolar començarà el proper dimarts 12 de setembre.
 

Imatge Imatge

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2017 - Ajuntament de Mollet del Vallès