Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Una trentena de sancions amb multes de 400 euros per deixar escombraries i trastos fora dels contenidors

13/06/2017

L'Ajuntament de Mollet del Vallès ha imposat un total de 27 sancions des del setembre de l'any 2016 fins ara. El consistori ha intensificat les inspeccions per evitar aquestes conductes incíviques.

Des del setembre fins el desembre de l'any 2016 es van imposar 15 sancions i des del gener d'aquest 2017 fins ara se n'han imposat 12. En total, l'Ajuntament de Mollet del Vallès ha sancionat 27 persones, comerços i empreses amb multes de 400 euros per deixar les escombraries fora dels contenidors i trastos vells, com mobles o electrodomèstics, al carrer. Segons la normativa de residus que s'aplica per aquest tipus de conductes incíviques, les multes van des dels 400 fins els 4.000 euros.

L'Ajuntament de Mollet ha intensificat les inspeccions per evitar aquestes conductes incíviques i recorda que les escombraries s'han de deixar sempre a dins dels contenidors corresponents (plàstic, paper, vidre, orgànica...)  especialment a l'estiu per evitar pudors.

El consistori també recorda que qui es vulgui desfer de trastos vells pot trucar al 900 720 648 o accedir al web www.molletmesnet.molletvalles.cat i els serveis municipals els hi recolliran de franc.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès