Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Mollet es torna a bolcar amb el Festival Internacional de Música

09/10/2017

El Sona Mollet, Festival Internacional de Música Memorial Anna Villaescusa Rebull, ha omplert per segon any consecutiu el Mercat Vell i el Teatre de Can Gomà consolidant-se com a referent cultural de la ciutat més enllà de les seves fronteres. El fet que en aquesta segona edició el cartell hagi pres encara més volada amb la presència de 25 músics de renom internacional, unit al caire solidari de la iniciativa, ha provocat una resposta massiva de la ciutadania.

Una resposta també motivada per l'alta qualitat i el nivell de les interpretacions de jazz, piano i música de cambra.

Fruit dels acords de col·laboració que l'Ajuntament de Mollet del Vallès va signar en el seu moment, aquesta segona edició ha tornat a comptar amb el suport i la participació activa dels conservatoris del Liceu i d'Amsterdam i, de nou, la recaptació integra dels tres concerts es destinarà a la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia. 

D?altra banda, amb l'objectiu de seguir fent pedagogia i potenciar l'interès per la cultura i la música especialment entre els joves de Mollet, en aquesta segona edició, al marge dels concerts de jazz, piano i música de cambra, l'Ajuntament organitzava  una masterclass gratuïta que va impartir el professor de piano dels conservatoris d'Amsterdam i d'Artez Frank van de Laar.

També dissabte al matí, un dels músics participants en el Festival, Felipe Mora, impartia una conferència al voltant d'un projecte musical que està duent a terme a Bogotà amb l'objectiu de promoure la integració social. 
 
Per tot plegat, l'Ajuntament de Mollet vol agrair la resposta dels molletans i molletanes i als músics que han conformat el programa renunciant al seu caché.
 

Imatge Imatge Imatge

Imatges relacionades

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2017 - Ajuntament de Mollet del Vallès