Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Mollet commemora l'Onze de Setembre

08/09/2017

L'Ajuntament de Mollet del Vallès celebrarà la Diada Nacional de Catalunya amb un acte institucional unitari i cívic i una ofrena floral al Monument a Rafael Casanova. L'acte començarà a les 12 del migdia i comptarà amb la presència de la Corporació Municipal, el Síndic Personer i la participació d'unes 80 entitats.

L'Ajuntament de Mollet commemorarà l'Onze de Setembre amb la tradicional ofrena floral al Monument de Rafael Casanova, situat a l'avinguda que porta el mateix nom, i que és obra de l'artista molletà Cesc Bas.

L'Associació Musical Pau Casals i el quartet de veus format per la soprano Mercè Bertran, la contralt Eva Franco, el tenor Òscar Bretau i el baix Manel Ferré acompanyaran l'homenatge amb la interpretació de peces musicals com La Santa Espina i els Himnes de Mollet i de Catalunya, entre d'altres.

Com és tradicional, es farà la hissada de la senyera, que anirà a càrrec de l'alcalde de Mollet, Josep Monràs, acompanyat de dos membres dels Castellers de Mollet, que aquest any  celebren el seu 25è aniversari. Durant la hissada s'interpretarà El Cant de la Senyera i els Castellers de Mollet alçaran el pilar de la Diada. Després es farà l'ofrena floral.

El consistori molletà ha instal·lat, en els eixos principals de la ciutat, banderoles commemoratives de l'Onze de Setembre per recordar la celebració i mostrar el reconeixement i l'adhesió de Mollet a la Diada Nacional de Catalunya. Així mateix, l'Ajuntament anima la ciutadania a penjar senyeres als balcons.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2017 - Ajuntament de Mollet del Vallès