Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L'Ajuntament de Mollet denuncia 13 persones en només 3 dies per deixar escombraries i trastos al carrer

07/07/2017

L'Ajuntament de Mollet del Vallès ha intensificat la vigilància per enxampar els ciutadans que comenten aquests actes incívics. Arran de l'increment d'inspeccions, agents de la policia local i inspectors municipals han denunciat 13 persones en només 3 dies, unes denuncies que comporten sancions de 400 euros per a cada un dels infractors.

Agents de la policia local i inspectors municipals han denunciat 13 persones en només 3 dies per infringir la normativa de residus. Les denuncies han estat efectuades els dies 4, 5 i 6 de juliol en diferents barris de Mollet del Vallès per deixar bosses d'escombraries fora dels contenidors i trastos al carrer.

L'Ajuntament de Mollet ha intensificat les inspeccions per evitar aquests actes incívics i recorda que les escombraries s'han de dipositar sempre a dins dels contenidors corresponents: rebuig, plàstic, paper, vidre i orgànic, especialment a l'estiu per evitar pudors. Segons la normativa de residus que s'aplica per aquest tipus de conductes incíviques, les multes van dels 400 fins els 4.000 euros.

El consistori també recorda que les persones que es vulguin desfer de trastos vells poden telefonar al 900 720 648 o accedir al web www.molletmesnet.molletvalles.cat i els serveis municipals els hi recolliran gratuïtament.


 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2017 - Ajuntament de Mollet del Vallès