Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L'Ajuntament rep els alumnes de l'IES Mollet que han participat al programa Erasmus +

05/07/2017

El regidor d'Educació i Projectes Europeus, Raúl Broto, ha rebut als alumnes de l'IES Mollet que han viatjat a la ciutat italiana de Rívoli per participar al programa de la Unió Europea Erasmus +.

El regidor d'Educació i Projectes Europeus, Raúl Broto, ha felicitat als joves per poder participar "en una experiència molt positiva que us ha permès compartir inquietuds amb joves d'altres països, fins i tot de fora d'Europa, i ,alhora, practicar l'anglès" tot recordant que "heu estat els nostres ambaixadors en una de les ciutats agermanades amb Mollet"

Broto també ha afegit que "des de l'Ajuntament seguirem donant suport a programes d'aquest tipus que serveixen per enriquir els nostres joves. De fet, la nostra intenció és que Mollet sigui seu de l'Erasmus + i que joves d'arreu d'Europa puguin conèixer la nostra ciutat i la nostra cultura".

De la seva banda, els alumnes han valorat molt positivament l'experiència sobretot pel fet de conèixer noves ciutat, noves cultures i poder relacionar-se amb joves de diferents indrets d'Europa.

Erasmus + és un programa molt ampli adreçat a estudiants, professorat i treballadors i treballadores que pretén millorar les qualificacions i la ocupabilitat i modernitzar l'educació, la formació i el treball juvenil  oferint oportunitats de relacionar-se, d'estudiar, d'adquirir experiència laboral o realitzar activitats de voluntariat a l'estranger.

Ho fa potenciant la identitat europea, la cultura, l'esport  i el respecte per les creences, els valors propis i els dels altres així com educar en la solució de conflictes mitjançant el diàleg.  
 

Imatge

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2017 - Ajuntament de Mollet del Vallès