Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar su experiencia como usuario mientras se navega. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración de su navegador u obtener más información de la política de cookies.
Accepto
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

Baixen un 2% els delictes a Mollet i a tota l'Àrea Bàsica Policial

17/05/2017

Els delictes a Mollet del Vallès, Montmeló, Parets, La Llagosta i Sant Fost van disminuir un 2% l'any 2016 en relació a l'any 2015. La xifra ha sortit a la Mesa de Coordinació Operativa Policial (MCO) que s'ha reunit aquest dimarts a la nova comissaria de la Policia Municipal de Mollet.

El cap de la Policia Municipal de Mollet del Vallès, el sotsinspector José Francisco Muñoz, ha explicat que a la reunió d'aquest dimarts s'han analitzat les dades dels fets delictius de l'últim mes i del que va d'any, s'ha parlat  dels dispositius policials que es fan conjuntament i "s'ha treballat per executar i assolir els objectius que s'ha fixat la Junta Local de Seguretat per aquest any".

La Mesa de Coordinació Operativa Policial de Mollet està integrada pel cap de la Policia Municipal de Mollet, José Francisco Muñoz, el cap de l'Àrea Bàsica Policial dels Mossos d'Esquadra de Mollet, l'inspector en cap Roger Sales, i la resta de responsables policials operatius.

Roger Sales ha comentat que els delictes van baixar un 2% a Mollet, Montmeló, Parets, la Llagosta i Sant Fost l'any 2016 en relació a l'any 2015, una dada que ha valorat positivament "tot i que l'important és mantenir-se, moure's en una franja determinada".

La mesa es reuneix un cop al mes a cada un dels municipis de l'anomenada Àrea Bàsica Policial. A la trobada del mes de juny possiblement s'hi afegirà Martorelles.

 


Plaza Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2017 - Ayuntamiento de Mollet del Vallès