Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Preinscripcions escolars a Mollet per al curs 2017-2018

15/03/2017

A partir del 23 de març comença el període de preinscripcions i matriculacions als centres educatius públics i concertats de Mollet del Vallès. La preinscripció és el tràmit que cal fer per ser admès per primera vegada o també en el cas que es vulgui canviar de centre.

Període de Preinscripció i matrícula del curs 2017 - 2018

- Per al segon cicle d'educació infantil, educació primària, centres integrats i educació secundària   obligatòria, del 23 de març al 4 d'abril

- Per a les llars d'infants, del 2 al 12 de maig. Properament l'Ajuntament de Mollet comunicarà a aquelles famílies amb nens de 0 a 3 anys tota la informació referent a les jornades de portes obertes de les escoles bressol municipals. Aquestes jornades en les quals podran conèixer les instal·lacions tindran lloc els propers 18, 19 i 20 d'abril.

- Per al batxillerat del 16 al 24 de maig

Tota la informació completa sobre el període de preinscripcions i matriculacions així com els criteris de prioritat per a l'ordenació de les sol·licituds es poden trobar al web municipal www.molletvalles.cat o, més concretament, a l'enllaç http://bit.ly/2n9nqXl

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès