Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

El Grup Motor presenta l'avaluació de l'antic Pla Local de Joventut de Mollet

19/07/2017

El regidor de Joventut de l'Ajuntament de Mollet del Vallès, Raúl Broto, els nois i noies del Grup Motor i tècnics del consistori i de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) van presentar ahir al Museu Abelló els resultats de l'avaluació del pla antic, que és el pas previ per a la creació del nou Pla Local de Joventut 2017-2020.

 Els 9 nois i noies del Grup Motor han fet un treball d'anàlisi i de reflexió a partir de les dades i la informació que han recollit durant mig any sobre l'àmbit juvenil a Mollet del Vallès. El primer objectiu d'aquest grup ha estat avaluar l'antic Pla Local de Joventut i fer la diagnosi de la realitat de la joventut a la ciutat.
El regidor de Joventut, Raúl Broto, va dir que la tasca del Grup Motor "és un procés participatiu i innovador perquè hem transferit l'avaluació que haurien fet els tècnics de l'Ajuntament als joves" Broto també va destacar "la bona feina del grup" i que des de l'Ajuntament "acceptem les crítiques, les propostes per millorar".
 
En aquesta primera fase, els joves han avaluat diversos àmbits com la formació, ocupació, immigració, teixit associatiu, oci, salut, habitatge i comunicació. La principal conclusió a què han arribat els nois i noies del Grup Motor fa referència a l'àmbit de la comunicació en el sentit que convé donar més veu als joves de Mollet i que la informació de tot el que es fa a la ciutat arribi a la joventut.
 
En la segona fase del projecte, el Grup Motor farà arribar les seves propostes definitives a l'Ajuntament de Mollet després de l'estiu per crear el nou Pla Local de Joventut 2017-2020. Els joves que ho desitgin poden presentar les seves idees al web municipal www.joventut.molletvalles.cat

Imatge

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2017 - Ajuntament de Mollet del Vallès