Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar su experiencia como usuario mientras se navega. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración de su navegador u obtener más información de la política de cookies.
Accepto
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

El govern municipal planta cara a les difamacions i les falsedats

14/07/2017

Davant les informacions aparegudes a diferents mitjans de comunicació i xarxes socials que acusen al govern de la ciutat, entre d'altres, d'haver cobrat comissions en l'adjudicació d'una parcel·la a una botiga esportiva, l'equip de govern ha decidit posar-ho en coneixement de la Fiscalia per tal d'esvair qualsevol dubte sobre aquesta qüestió.

Per al govern de la ciutat és intolerable que es posi en dubte l'ús que en fa dels recursos públics i les acusacions que han aparegut a diversos mitjans de comunicació i xarxes socials que l'acusen, entre d'altres qüestions, d'haver obtingut un rèdit econòmic en l'adjudicació d'una parcel·la a una firma comercial esportiva.

Per aquest motiu l'equip de govern portarà a la justícia als autors d'aquestes acusacions que són totalment falses i que qüestionen l'honestedat, l'honorabilitat i la integritat de l'equip de govern.

 


Plaza Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2017 - Ayuntamiento de Mollet del Vallès