Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Mollet, model i referència per les properes Ciutats Europees de l'Esport

12/02/2018

Les Ciutats Europees de l'Esport que aquest 2018 han agafat el relleu, entre d'altres, de Mollet del Vallès, han fet arribar a l'Ajuntament la seva felicitació per l'organització d'aquesta fita i, alhora, s'han mostrat interessades per alguns aspectes d'aquesta organització per tal d'aplicar-los als seus municipis.

Avui, l'alcalde Josep Monràs, ha fet balanç de Mollet Ciutat Europea de l'Esport 2017 "agraint especialment a totes les entitats molletanes, a la ciutadania en general i al departament d'Esports, així com a les diferents institucions, organitzacions, fundacions, col·legis professionals, sponsors i mitjans de comunicació el seu compromís i suport amb aquesta fita"

Per Monràs "estem molt satisfets per com hem afrontat aquest repte internacional entre tots i, sincerament i humilment, crec que el nostre model ha marcat un abans i un després com ens han fet saber les ciutats que aquest 2018 ens agafen el relleu".

Monràs ha volgut destacar "el centenar d'activitats que hi ha hagut aquest 2017 orientades sobretot a l'educació, els valors, la formació i la salut amb l'objectiu d'incrementar la pràctica esportiva i els hàbits saludables a la ciutat". 

De fet, la pràctica esportiva s'ha incrementat un 10% i en aquests moments uns 20.000 molletans i molletanes fan esport de forma regular.

D'entre les iniciatives que aquest 2017 s'han posat en marxa, l'alcalde ha volgut destacar la Recepta Esportiva "un programa conjunt entre l'Ajuntament de Mollet i el Servei Català de la Salut, pioner a tot Catalunya, i adreçat a assessorar als usuaris de totes les edats dels dos Centres d'Atenció Primària sobre les possibilitats que ofereix la ciutat per fer esport i salut".

Segons Monràs "aquest hauria de ser un bon exemple d'una de les moltes llavors que hem posat aquest 2017 i que haurien de perdurar en el temps en benefici de la salut i la felicitat de les persones".
 
Les dades del balanç de Mollet Ciutat Europea de l'Esport 2017 es poden consultar al web municipal www.molletvalles.cat
 

Imatge

Document adjunt

Dossier de premsa Dossier de premsa (3425 Kb)


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès