Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

La pista esportiva de l'Escola Sant Jordi es convertirà en un nou espai polivalent

24/10/2017

L'Ajuntament de Mollet del Vallès ha donat a conèixer el projecte de condicionament del pati esportiu que es durà a terme a l'Escola Sant Jordi. D'aquesta manera, la ciutat també guanyarà un espai polivalent.

Per l'alcalde de Mollet, Josep Monràs, el fet "que es tracti d'un espai accessible i independent del centre, ens permet que se'n beneficiï la pròpia escola i que alhora també sigui un espai públic d'ús per a tota la ciutat, principalment per les nostres entitats esportives, però també amb la voluntat que pugui acollir d'altres tipus d'esdeveniments".

Monràs ha afegit que "millorant equipaments ja existents, també complim amb els principis de sostenibilitat que sempre hem defensat des d'aquest Ajuntament".

Les obres està previst que es facin en 4 fases. La primera, que va a càrrec del Pressupost Municipal per a 2017 i que té un cost de 221.548 euros, s'iniciarà abans de finals d'any i tindrà una durada aproximada de 3 mesos. Aquesta fase comportarà la remodelació del paviment i la renovació del clavegueram, dels serveis d'aigua i llum, entre d'altres, així com la instal·lació de porteries i cistelles noves.
 
Està previst que la segona fase comporti la instal·lació de vestidors nous, la tercera la modificació dels accessos i la tanca perimetral i, la quarta, la col·locació d'una coberta amb grades noves.

 

Imatge

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès