Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Comunicat de l'alcalde sobre la jornada de l'1 d'octubre

02/10/2017

Vull agrair el civisme mostrat per la ciutadania de Mollet en el dia d'ahir, on no es van produir incidents remarcables.

Respecte les actuacions policials desproporcionades que es van produir a d'altres indrets de Catalunya, no puc més que condemnar i lamentar que s'hagin produït envers a una ciutadania que s'estava expressant pacíficament, així com exigir responsabilitats a aquells responsables polítics que les van ordenar.

Sempre he dit que aquesta situació complexa que es viu a Catalunya no es resoldrà únicament en els tribunals i mai amb l'ús de la força. Es resoldrà políticament, fent un diàleg sincer i amb voluntat d'arribar a acords que beneficiïn ambdues parts.

Amb el que va succeir ahir, la societat catalana està més dividida que mai i s'ha creat una fractura que trigarà molts anys a soldar-se. Cal que aquelles persones que tenen la responsabilitat de fer-ho, comencin a buscar una solució. Si es veuen incapaços de fer-ho, que deixin pas a persones que realment vulguin solucionar el problema definitivament.  
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2017 - Ajuntament de Mollet del Vallès