Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar su experiencia como usuario mientras se navega. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración de su navegador u obtener más información de la política de cookies.
Accepto
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

El govern municipal proposa que l'Ajuntament s'adhereixi a l'acord polític per a la millora de la Qualitat de l'Aire

20/03/2017

El govern de la ciutat proposarà en el proper Ple del 27 de març que l'Ajuntament de Mollet del Vallès s'adhereixi al Manifest de la Cimera per a la millora de la Qualitat de l'Aire a la conurbació de Barcelona celebrada el passat 6 de març. L'Ajuntament de Mollet, representat pel seu alcalde, Josep Monràs, va estar present a la trobada contribuint a l'acord i subscrivint el seguit de mesures que es van adoptar encaminades a reduir les emissions de contaminats atmosfèrics derivats, principalment, del trànsit

D'aquest primer acord institucional per a la millora de la qualitat de l'aire en foment part la Generalitat, la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de Barcelona, l'Àrea Metropolitana de Barcelona i els 40 municipis de l'àrea Àmbit 40, entre ells Mollet del Vallès.

Des del punt de vista dels municipis de l'Àmbit 40 de menys de 100.000 habitants, com ara Mollet, l?acord comporta, entre d'altres:

  • Col·laborar amb la Generalitat per avançar coordinadament en l'estudi de les causes que afecten la qualitat de l'aire
  • Incorporar els criteris de millora als plans locals de mobilitat i d'energia sostenible
  • Informar a la població dels nivells de qualitat de l'aire i sensibilitzar-la sobre la problemàtica de la contaminació i els seus efectes per a la salut
  • Fomentar l'ús dels vehicles menys contaminants
  • Adoptar actuacions i establir convenis d'actuació amb industries i gestors d'obres públiques.


Proposta en motiu de la commemoració del 86è aniversari de la proclamació de la II República
D'altra banda, el govern municipal també presentarà a la propera junta de portaveus una proposta per tal de commemorar el 86è aniversari de la proclamació de la II República tot rememorant l'avenç per la democràcia, la llibertat, la justícia i el progrés que va comportar aquest període.

 


Plaza Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallès