Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar su experiencia como usuario mientras se navega. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración de su navegador u obtener más información de la política de cookies.
Accepto
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

L'Ajuntament de Mollet s'adhereix a l'Hora del Planeta

20/03/2017

Un any més, l'Ajuntament de Mollet del Vallès s'adherirà a la campanya de l'Hora del Planeta que se celebra el 25 de març. El propòsit d'aquesta iniciativa, considerada com el major moviment ambiental de la història, és conscienciar a la societat sobre la necessitat d'adoptar mesures per fer front al canvi climàtic amb una apagada elèctrica voluntària durant una hora.

Amb aquesta adhesió, Mollet del Vallès es convertirà en una de les 7.000 ciutats d'arreu del món que s'espera que un any més se sumin a la campanya.

L'objectiu d'aquest acte simbòlic adreçat a la lluita contra el canvi climàtic és conscienciar a la ciutadania sobre la necessitat d'adoptar mesures per reduir les emissions contaminants, així com estalviar energia i reduir la contaminació lumínica.

En aquest sentit, l'Ajuntament de Mollet, seguint amb les seves polítiques adreçades a la sostenibilitat adoptant mesures d'eficiència energètica i de reducció d'emissions, apagarà els llums d'alguns dels seus edificis i monuments més emblemàtics el proper dissabte 25 de març entre les 20.30 i les 21.30 h.

Els edificis seran:

-    Campanar de l'Església
-    Font modernista de Prat de la Riba
-    La Rotonda del Calderí
-    La Rotonda de la Vinyota

De fet, un dels missatges que va sortir de la Cimera del Clima de París celebrada el desembre de 2015 va ser definir com a clau el paper que tenen els municipis per avançar cap a un món 100% renovable.

L'hora del Planeta és un esdeveniment mundial impulsat per l'organització 
World Wide Fund for Nature (WWF) i el primer cop que es va organitzar va ser a Sidney l'any 2007.


 


Plaza Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallès