Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

"Manyac, manyac", nova oferta de la temporada de Teatre de Can Gomà

31/10/2017

El dissabte 18 de novembre a les 21 h, Pep Vila, professor de clown i actor amb una llarga trajectòria, presentarà al teatre de Can Gomà "Manyac, manyac".

Es tracta d'una adaptació de l'obra Enfantillages del dramaturg i actor francès Raymon Cousse, elaborada a quatre mans per l'actor Pep Vila i el director Pere Puig. Una adaptació que ens transporta a l'època d'infantesa d'actor i director -els anys seixanta del segle passat- i a un espai geogràfic, històric i humà que podríem localitzar en un poblet qualsevol del nord-est de Catalunya.

Enfantillages situava l'acció en un poblet francès dels anys quaranta. Però malgrat els petits canvis s?ha mantingut la seva  essència "una successió d'instantànies entre la vida i la mort".

Si voleu deixar-vos emocionar, entendrir, riure o plorar, perquè tots hem estat infants i tots ho hem hagut de deixar de ser per poder créixer, no us podeu perdre .........
 


Document relacionat

Dossier Dossier (2019 Kb)


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès