Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Més de 600 estudiants de Mollet coneixeran l'Ajuntament

06/11/2017

Avui, l'alumnat de 5è i 6è de primària i secundària, que participa al Consell Municipal dels Infants de Mollet (CIM), comença a visitar l'Ajuntament per saber com funciona. Les visites es fan cada any i s'allargaran fins a finals del mes de novembre.

Durant aquest mes de novembre, més de 600 estudiants de 5è i 6è de primària i secundària dels instituts i escoles de Mollet del Vallès visitaran els espais més rellevants de l'Ajuntament, com ara la Sala de Plens. La primera visita s'ha fet aquest dilluns al matí amb l'alumnat del Col·legi Lestonnac.

El Consell d'Infants de Mollet és un òrgan de participació format per l'alumnat de 5è i 6è de primària i secundària de tots els centres educatius de la ciutat i té com a finalitat que aprenguin els processos democràtics d'un consistori.

Aquestes visites forment part del procés del Consell durant el qual l'alumnat començarà a treballar, debatre i consensuar un seguit de propostes sobre Mollet. El procés culminarà l'any 2018 amb el Ple del Consell Municipal d'Infants, on es donaran a conèixer aquests suggeriments.
 

Imatge

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès