Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

El govern municipal planta cara a les difamacions i les falsedats

14/07/2017

Davant les informacions aparegudes a diferents mitjans de comunicació i xarxes socials que acusen al govern de la ciutat, entre d'altres, d'haver cobrat comissions en l'adjudicació d'una parcel·la a una botiga esportiva, l'equip de govern ha decidit posar-ho en coneixement de la Fiscalia per tal d'esvair qualsevol dubte sobre aquesta qüestió.

Per al govern de la ciutat és intolerable que es posi en dubte l'ús que en fa dels recursos públics i les acusacions que han aparegut a diversos mitjans de comunicació i xarxes socials que l'acusen, entre d'altres qüestions, d'haver obtingut un rèdit econòmic en l'adjudicació d'una parcel·la a una firma comercial esportiva.

Per aquest motiu l'equip de govern portarà a la justícia als autors d'aquestes acusacions que són totalment falses i que qüestionen l'honestedat, l'honorabilitat i la integritat de l'equip de govern.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès