Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat

Cercador

Menú

L'Ajuntament intervé en la mediació per a la regularització de lloguer social per a 3 famílies de Mollet a punt de ser desnonades

16/03/2017

L'Ajuntament de Mollet del Vallès i l'Agència de l'Habitatge de Catalunya de la Generalitat estan mediant per a la regularització de lloguer social per a 3 famílies del municipi que havien de ser desnonades d'uns pisos propietat d'una entitat bancària.

Les 3 famílies afectades estaven a punt de ser desnonades perquè la data ja estava fixada. El llançament, però, s'ha aturat gràcies a la intervenció de l'Ajuntament de Mollet i de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya. Els dos organismes estan treballant per regularitzar la situació d'ocupació de les 3 famílies mitjançant un lloguer social.

El Consistori molletà i l'Agència de l'Habitatge de Catalunya treballen no només per aturar els desnonaments sinó també per buscar solucions definitives que garanteixin el dret de l'habitatge en funció de les característiques socials i econòmiques de cada família.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès