Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat

Cercador

Menú

Leo Bassi i Lluís Coloma seran a l'Arts i Escena

12/01/2018

Des d'avui 12 de gener fins el 25 de març, la nova edició de l'Arts i Escena de l'Ajuntament de Mollet del Vallès ofereix arts escèniques, plàstiques, musicals i visuals. Hi ha una àmplia producció molletana de qualitat, com Som dansa, de Llevant a Ponent o l'estrena d'Ànima, del grup vocal Estoc de Veus, però també n?hi ha de fora, com l'espectacle del còmic Leo Bassi o el concert del pianista Lluís Coloma.

La programació d'Arts i Escena de gener a març arrenca avui divendres amb el recital de blues, jazz i boogie-woogie a càrrec del compositor i virtuós del piano Lluís Coloma al Centre Cultural La Marineta a les 20.30h. Al mateix lloc, però a les 19 h, s'inaugurarà l'exposició de les fotografies guanyadores de la XXIII edició del Premi de Fotografia de Sant Vicenç 2018.

Teatre i Dansa

Una de les estrelles de l'Arts i Escena és l'actor i còmic italià Leo Bassi amb The best of Bassi, una retrospectiva amb els moments més destacats dels seus darrers deu anys de carrera.

Per als més petits, dos clàssics infantils, organitzats per La Xarxa Mollet: Bambi, amb la companyia El Replà, i una actualització de Pinotxo, amb Dreams Teatre

Pel que fa al ball, Som Dansa, de Llevant a Ponent, que organitza l?Esbart Dansaire de Mollet, revisa les músiques i danses d'arrel tradicional i d'altres de nova creació.

Música
A banda del concert de Lluís Coloma, l'Arts i Escena també ha convidat la cantant Júlia Colom; el Quintet de vent de projecte Beta, amb Viatjant a Quintet; Dácil López, amb Mama Shark, i la jove cantautora Sandra Bautista, amb La casa de les mils olors.

Exposicions
L'edició d'Arts i Escena d'aquests mesos arriba carregada d'exposicions al Museu Abelló: Ikigai, retrats de Toni Cervera; Camaleó, de Varvara Guljajeva i Mar Canet; la mostra sobre Qui va ser Carles Pellicer? o la visita comentada de l'exposició L?art modern a la col·lecció Abelló, segles XIX i XX, seguida per un maridatge de vins del Celler Can Roda.

Cinema

El Centre de Serveis El Lledoner és l'espai de Mollet on es farà cinefòrum a partir de les projeccion de les pel·lícules: La Vaca, de Mohamed Hamidi, Una historia verdadera, de David Lynch, i Nebraska, d'Alexander Payne.

Aquestes són algunes de les activitats més destacades però n'hi ha més. Es poden consultar al web municipal www.molletvalles.cat  o als programes que hi ha als centres cívics, comerços i a l'Ajuntament de Mollet del Vallès.

 


Més informació

Arts i Escena


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès