Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat

Cercador

Menú

Mollet celebra el Dia Internacional del Teatre amb "A la recerca del propi clown"

10/03/2017

Amb motiu del Dia Internacional del Teatre, l'Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de la regidoria de cultura, ha organitzat el curs A la recerca del propi clown dirigit per Pep Vila. El curs és gratuït i s'adreça a totes les persones majors de 18 anys que fan teatre a Mollet. Les inscripcions es poden formalitzar a partir del 13 de març.

Després de la gran acceptació de l'any passat, enguany el curs s'amplia en 3 hores i mitja fins arribar a les 11 hores i mitja. Així,  aquest curs, que de nou s'impartirà al Mercat Vell, es farà  els dissabte 25 de març, de 10 a 14 h i de 16.30 a 19.30 h , i el diumenge 26 de març, de 10 a a 4.30 h.

La matrícula és gratuïta i es farà per ordre d'inscripció al Centre Cultural La Marineta de forma presencial a partir del 13 de març. 

Aquest curs està obert als molletans i molletanes que mantinguin alguna relació  amb el món del teatre i no es demana cap experiència prèvia, ja que està dirigit tant a principiants com a iniciats. Els requisits són tenir més de 18 anys i assistir a tot el curs. 

Durant aquests dos dies Pep Vila proposarà als participants un recorregut que partirà de l?estat de la innocència, de la manca de coneixement i estratègies per  desaprendre el que s?ha après i poder gaudir del joc. 

En definitiva, amb la suma d'aquestes descobertes, el propòsit és apropar-se a la construcció del personatge i emprendre un viatge a la recerca del nostre propi pallasso. 

Pep Vila
El torroellenc  Pep Vila, pallasso professional durant molts anys, entre d'altres, ha format part d'Els Joglars (1999 ? 2007), ha estat cofundador de l'escola de teatre de Girona El Galliner i ha dirigit i dirigeix cursos i tallers arreu de l'Estat espanyol. L'any 2009 va obrir l'espai Estat Particular , a Tor de l'Empordà, centre de recerca i desenvolupament pedagògic sobre les arts del clown contemporani.
 

Imatge

Documents adjunts

Cartell Cartell (16691 Kb)

Programa Programa (192 Kb)


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès